Στοιχεία Δημοσιότητας

Σύμφωνα με ρητή επιταγή του άρθρου 47 παρ.2 του Ν. 4072/2012 καταχωρούνται τα κάτωθι στοιχεία της εταιρείας :

  1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΚΤΗΜΑ ΚΑΚΚΑΒΟΣ ΙΚΕ»

Για τις σχέσεις της εταιρείας με πρόσωπα της αλλοδαπής, η εταιρική επωνυμία μπορεί να εκφέρεται με λατινικά στοιχεία ή/και σε πιστή μετάφραση σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.

 1. ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 5.000,00€
 2. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ : ΜΗΔΕΝ
 3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 133536612000
 4. ΕΔΡΑ & ΑΚΡΙΒΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΓΡΗΓ. ΧΟΝΔΡΟΥ ΑΡΙΘ. 3.
 5. ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ: ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
 6. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΤΑΙΡΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΟΥ :
  • Παναγιώτης Παπαχρήστος του Ευστρατίου, κάτοικος Μεσολογγίου, οδός Σπύρου Μουστακλή, αριθ. 33, με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Όλγα Αλεξανδροπούλου του Αναστασίου, κάτοικος Μεσολογγίου, Α’ Πάροδος Χαρ. Τρικούπη, αριθ. 4, με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και
  • Μαρία Αλεξανδροπούλου του Αναστασίου, κάτοικος Μεσολογγίου, οδός Σπυρ. Τρικούπη, αριθ. 30, με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 7. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΕΤΑΙΡΟΥ:
  • Παναγιώτης Παπαχρήστος του Ευστρατίου: ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗ
  • Όλγα Αλεξανδροπούλου του Αναστασίου: ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗ
  • Μαρία Αλεξανδροπούλου του Αναστασίου: ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗ
 8. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ